Despre Noi

Folosim materiale de calitate, respectand standardele europene

SUNTEM O ECHIPA DE PROFESIONISTI

Suntem o echipa tanara,  lucram cu pasiune si suntem orientati catre satisfacerea cerintelor clientului. Folosim materiale de calitate,  respectand standardele  europene, si colaboram cu branduri importante.
Oferim o paleta large de produse, atat pe segmentul tamplariei PVC, cat si accesorii termopane, rulouri transparente, plase de tantari sau jaluzele.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Ne respectam clientii, oferindu-le servicii de calitate, la cele mai bune preturi.

CALITATE, DEDICATIE, PROFESIONALISM

Va punem la dispozitie cea mai potrivita solutie adaptata cerintelor dumneavoastra, indiferent ca doriti renovarea sau construirea unei locuinte/cladire/imobil. Puteti beneficia de experienta personalului nostru specializat precum si de cel mai bun raport calitate pret in domeniul Tamplariei PVC.

Va putem oferi ferestre si usi termopan, plase de insecte pe balama sau rulou, rulouri exterioare din PVC sau aluminiu, jaluzele vericale sau orizontale, pervaze si glafuri.

Toate ferestrele sunt realizate pe baza masuratorilor la fata locului luand in considerare caracteristicile cladirii si identificarea corecta a cerintelor si necesitatilor  dumneavoastra.

Asiguram servicii de Montaj / Reparatii Termopane in Bucuresti si zonele limitrofe! Sunati-ne imediat pentru a  va trimite un consultant pentru masuratori si pentru a va oferi solutia cea mai potrivita in cel mai scurt timp.

Pretul serviciilor include masuratorile efectuate de inginerii nostri, executia, transportul pe raza municipiului Bucuresti, demontarea vechii tamplarii si montajul celei noi. Reparatiile de glafuri si zidarie deteriorata de procesul de demontare-montare nu sunt incluse in acest pret.

Termopane
Accesorii Termopane
Reparatii Termopane
Rulouri, Glafuri Termopane

Fiecare client este extrem de important pentru noi!

De aceea noi oferim un serviciu personalizat, ne desfășuram activitatea la cea mai înaltă calitate și avem grijă să pastram curatenia și ordinea dupa lucrare.

Avantajele noastre sunt: calitatea, profesionalismul, experienta si competenta transpuse in:

 • economie de timp – realizarea ofertei personalizate in urma masuratorilor si semnarea contractului la domiciliul dumneavoastra, cel mai scurt termen de montaj
 • economie de bani – fiind producator de profile si de sticla si avand propriile noastre echipe de montaj garantam cel mai mic pret de pe piata, montaj si transport gratuit
 • garantia calitatii produselor – va punem la dispozitie certificate de conformitate, oferim garantie 5 ani de zile si servicii postgarantie la preturi minime

CLIENTII NOSTRII

  pattern
  https://www.termopane-montaj.ro/wp-content/themes/yunik-installable/
  https://www.termopane-montaj.ro/
  #EDB44D
  style4
  scroll
  Loading posts...
  ##f0f0f0
  on
  none
  loading
  ##f0f0f0
  Sort Gallery
  https://www.termopane-montaj.ro/wp-content/themes/yunik-installable
  on
  yes
  yes
  off
  on
  Newsletter Input text
  on
  off