Cum se modifica geamurile termopan?

Ferestrele termopan din PVC se pot modifica in orice alt tip de deschidere, dupa preferintele dumneavoastra. Daca sensul in care se deschide o fereastra sau modalitatea de deschidere nu va mai este pe plac, va oferim servicii de modificari pentru orice tip de marca de termopan.

Dispunem de toata gama de feronerii pentru orice tip de deschidere pentru ferestre termopan din PVC.

Un geam termopan cu deschidere normala poate fi modificat in deschidere oscilobatanta demontand fostul sistem de deschidere si montand cu un sistem oscilobatant exemplificat in imaginea din stanga. Acest sistem este de o inalta calitate conferind o mai buna functionalitate ferestrei dumneavoastra. O alta modificare pentru ferestrele din PC este aceea de a schimba sensul de deschidere al ferestrei.

Acest tip de modificare este cerut in special de clientii care au achizitionat apartamante cu ferestre termopan deja montate si un sunt multumiti de sensul deschiderilor actuale. Modificarile acestea sunt strict legate de feronerie si nu este necesara interventia la structura geamului termopan.

Tine cont ca este esential pentru confortul casei tale ca ferestrele si usile termopan sa fie protejate cu plase anti-insecte.

Ai nevoie de ajutor? Apeleaza-ne ->0724 103 263

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *